WONING VERKOPEN? NO CURE NO PAY.

U bent voornemens om uw woning te verkopen?

Onze werkwijze is een persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening waarvan onze courtage ook nog eens op No cure No pay basis is!

Uw verhaal, daar begint het mee en daar luisteren we naar!

Iedere persoonlijke situatie is immers anders. Wat wel voor alle verkopers hetzelfde is, is dat ze persoonlijk en professioneel geholpen willen worden. Logisch! Uw huis gaat in de verkoop, dus kijken wij naar wat u wil en nodig hebt. Uiteraard met het beste persoonlijke advies op uw situatie en wensen afgestemd.

Om de lijnen kort te houden en u de beste persoonlijke begeleiding te bieden, koppelen wij u gelijk aan uw eigen makelaarsteam. De makelaar die bij u op de koffie komt voor de kennismaking en waardebepaling blijft gedurende het hele proces uw aanspreekpunt, doet alle bezichtigingen zelf en is verantwoordelijk voor uw dossier. Samen met de commercieel medewerker op de achtergrond vormen zij het team dat voor u klaarstaat om u zo goed mogelijk te begeleiden. 

Om te zorgen dat de drempel om contact op te nemen altijd zo laag mogelijk is, zijn wij telefonisch en via de mail bereikbaar. Daarnaast maken we indien gewenst een WhatsApp-groep aan voor u, de makelaar en de commercieel medewerker. Zo kunnen wij samen met u altijd snel schakelen.

 

Verkoop uw huis in 7 stappen

Met het stappenplan op deze pagina ziet u welke fasen u doorloopt in het verkoopproces.

1. Kennismaking: U wilt uw huis verkopen en neemt contact op met MakelaarsHome. We maken een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek.

2. Gesprek: Tijdens dit gesprek komen wij langs om uw woning te waarderen en om onze diensten toe te lichten.

3. Plan: Wij doen ons huiswerk: We maken voor u een passende offerte en bepalen samen met u de vraagprijs voor uw woning. We geven de afspraken overzichtelijk weer.

4. Aan de slag: Wanneer u akkoord bent met de offerte wordt de opdracht tot bemiddeling getekend. Wij komen uw woning opnemen en de fotograaf maakt met u een afspraak. De voorbereiding voor optimale presentatie.

5. In de media: MakelaarsHome is vooruitstrevend in het gebruik van digitale media. Uw huis verschijnt op onze website, op Funda.nl met een uitgebreid pakket (60 miljoen bezoekers per maand), Pararius.nl, Huislijn.nl en Jaap.nl. Door deze uitgebreide en gespreide presentatie bereiken wij een breed en zeer divers publiek.

6. De verkoop: Wij verzorgen de bezichtiging van uw huis, de onderhandeling en stellen na overeenstemming met u de koopovereenkomst op.

7. Verkocht!: We ondersteunen u ook bij de inspectie en oplevering. Natuurlijk begeleiden wij u ook bij de overdracht van uw woning bij de notaris.

Waar kunnen we u mee helpen? We kijken graag naar uw wensen en naar wat we voor u kunnen betekenen. Bel ons voor een geheel vrijblijvende afspraak!

 

Meer informatie?

X

Snel berekenen wat
uw huis waard is?