Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan voor de verkoop van uw woning!

Een huis verkopen in de huidige markt is niet moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! 

Met MakelaarsHome haal jij de hoogste verkoopopbrengst uit jouw woning! Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars voor de verkoop van je woning.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om ons op dit moment te ontvangen, dan kunnen we ook videobellen. Je kunt ook in overleg met onze makelaar foto's insturen van je woning.

Onze kracht wordt jouw hoogste verkoopopbrengst!

Wij zijn al 20 jaar vastgoedspecialisten met een zeer persoonlijke aanpak naar al onze relaties toe. We hebben toegang tot de beste marktinformatie weten exact wat jouw woning kan opbrengen. Jouw huis in 24 uur verkopen is natuurlijk makkelijk. Echter, een snelle verkoop betekent niet het beste bod. Wij verkopen jouw woning liever binnen een maand tegen de hoogste opbrengst met de beste condities, dan binnen een dag voor een lagere opbrengst! En jij?

We verdienen de courtage dubbel en dwars voor je terug. Uiteraard hoef je ons alleen te betalen als we jouw woning succesvol verkopen (oftewel no cure no pay verkopen wij jouw huis). Zo ben je er zeker van dat wij ons 100% inzetten om jouw woning tegen de best mogelijke prijs en condities te verkopen. Lukt het ons niet de woning te verkopen, dan betaal je uiteraard geen courtage.

Het 7-stappenplan van de verkoopmakelaar Gouda en Zoetermeer

Overweegt u uw huis te verkopen? Daar komt een hoop bij kijken. Het stappenplan van MakelaarsHome maakt het ingewikkelde verkoopproces overzichtelijk. Als verkoopmakelaar Gouda en Zoetermeer bieden wij u een full-service verkoopstrategie, waarbij we u zo veel mogelijk het werk uit handen neem. We beginnen met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis, waarin wij uw wensen opnemen en onze verkoopdienstverlening uitleggen. Aan de hand daarvan maken we een persoonlijk verkoopplan voor uw woning.

STAP 1: DE JUISTE VRAAGPRIJS

Na het adviesgesprek ontvangt u van ons ook een GRATIS waardebepaling. Om tot een realistische waarde te komen, nemen we onder meer de huidige markt, ligging, bouwtechnische staat, maandelijkse lasten, afwerking en de energiezuinigheid in overweging. Op basis van die schatting bepalen we samen met u een strategie om de beste opbrengst te realiseren.

​STAP 2: RESULTAAT GERICHT PROMOTIEPAKKET MET DOORDACHTE PLANNING

Een te koop-bord in de tuin is niet genoeg voor een succesvolle verkoop. Uw huis vraag om promotiepakket op maat, afgestemd op uw wensen en budget. De verkoopdocumentatie bestaat uit professionele foto’s, aansprekende tekst, plattegronden en in overleg ook video en 360-gradenfotografie. Wij zetten verschillende kanalen in om uw huis onder de aandacht te brengen, zoals:

  • Funda: een uitgebreide advertentie en tientallen andere websites.
  • Uw woning brengen we onder de aandacht van aankoopmakelaars.
  • Omwonenden-mailing: uw buren zijn de beste ambassadeurs. Wij brengen hen op de hoogte van de verkoop met een leuke kaart waarin uw woning gepresenteerd wordt.
  • Een complete en beveiligde dataroom met daarin alle brochures en stukken van de woning waarop kandidaten op kunnen inloggen en automatisch bij iedere update op de hoogte worden gehouden.

STAP 3: PRESENTATIE, PRESENTATIE, PRESENTATIE!!

De eerste indruk is onuitwisbaar. Daarom is de presentatie een belangrijk onderdeel van de verkoopstrategie. Goede foto’s zijn doorslaggevend voor geïnteresseerden om te bepalen of uw huis een bezichtiging waard is. Daarom werken wij samen met een van de beste woningfotografen: Zien24. Tijdens de fotoshoot is één de makelaar aanwezig en helpen wij uw woning perfect in beeld te brengen.

Wij leggen altijd met u voor de  presentatie een concept voor zodat wij er samen zeker van zijn dat wij de beste presentatie neerzetten. 

Ook stellen wij indien gewenst een whatsappgroep op, zodat we de communicatie direct en snel houden met u. 

STAP 4: DE BEZICHTIGINGEN

U hoeft niet bij de bezichtigingen aanwezig te zijn, geïnteresseerden voelen zich meestal beter op hun gemak als de verkoper er niet bij is. Wij geven deskundig en beleefd antwoord op alle vragen en zijn uw ambassadeur. Ook gaan we verder en bespreken we  met kandidaten hun huidige woonsituatie en financiële situatie. Dat levert meteen waardevolle informatie op voor de onderhandelingen. Voor elke bezichtiging nemen we ruim de tijd, zodat de potentiële koper een goed beeld krijgt van de woning én wij kunnen inschatten of het een geschikte koper is. Het vinden van een koper is geen kunst, het selecteren van de beste koper wel. Naast de mededelingen van de biedingen krijgt u van ons ook kandidaat profielen met advies. 

STAP 5: BIEDSTRATEGIE EERLIJKBIEDEN.NL EN DE ONDERHANDELINGEN

Ziet u op tegen het onderhandelen? Wij nemen het graag van u over. Als verkoopmakelaar zijn wij niet emotioneel betrokken bij de verkoop, dus wij houden het hoofd koel en onderhandelen zakelijk. We bewaren het overzicht, blijven met u in overleg en staan u bij met advies over de beste biedstrategie via eerlijkbieden.nl. U verliest nooit de controle over het proces. Niet alleen de prijs is onderwerp van gesprek, maar ook de overdrachtsdatum, ontbindende voorwaarden, de lijst roerende zaken en een eventuele uit te voeren bouwtechnische keuring.

STAP 6: DE KOOPOVEREENKOMST 

U heeft overeenstemming bereikt met de koper. Wij leggen alle afspraken over de prijs, data, ontbindende voorwaarden en roerende zaken vast in de koopovereenkomst. Voordat u die ondertekent, nemen we het document zorgvuldig door. Pas als het voor u allemaal duidelijk is, tekent u de koopovereenkomst. Vervolgens maakt de koper zijn hypotheek in orde, waarbij wij contact onderhouden met zijn financieel adviseur. Als de financiering rond is, is uw woning zo goed als verkocht. Gefeliciteerd!

STAP 7: DE OVERDRACHT BIJ DE NOTARIS

Vooraf controleren we samen het concept van de leveringsakte en de nota van de afrekening. We plannen met u en de koper een laatste inspectie, voordat we naar de notaris gaan. De koper krijgt de mogelijkheid om te beoordelen of u de woning zoals afgesproken heeft achtergelaten. Daarna gaan we met u mee naar de notaris voor de laatste handtekening en de sleuteloverdracht.

We kijken graag naar uw wensen en naar wat we voor u kunnen betekenen. Bel ons voor een geheel vrijblijvende afspraak!

 

Meer informatie?

X

Snel berekenen wat
uw huis waard is?