Over ons

 

MakelaarsHome bestaat uit een enthousiast en betrokken team. Wij geloven in persoonlijk contact, persoonlijke aandacht en begeleiden u helder, daadkrachtig en oprecht. Wij houden van korte lijnen, efficiënt werken en bovenal luisteren wij naar u als klant. 

 

Het aan- of verkopen van een huis ervaart u slechts enkele malen in uw leven. Tijdens deze belangrijke beslissing staan wij als vertrouwenspartner graag voor u klaar om u te adviseren bij ieder stadium. Wij nemen u graag zorgen uit handen, en begeleiden u tot de handtekening bij de notaris. 

 

MakelaarsHome is opgericht in 2007 en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekend, oprecht en hardwerkend makelaarskantoor in de regio Den Haag, Zoetermeer en in Gouda.

 

Wij begrijpen de markt, wij weten welke huizen wanneer in de verkoop komen en wij kunnen u als geen ander adviseren over verschillende buurten, het bepalen van de waarde van het huis en de stappen die genomen moeten worden om tot een succesvolle transactie te komen.

 

Een volledige service is wat u van MakelaarsHome kunt verwachten. In ons team zijn de diverse disciplines goed verdeeld; zo hebben we naast onze verkoopmakelaars, ook een specialist voor de huur en verhuur en een vastgoedbeheer team voor vastgoedbeleggers. 

 

Onze energieke medewerkers staan graag voor u klaar. 

 

Ons kantoor Makelaarskantoor in Gouda is open op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur en zaterdag op afspraak.

 

Buiten kantoortijden is ons nummer doorgeschakeld naar één van onze makelaars. 

 

 

 

ZZP-Makelaars Gouda gezocht!

 

 

Als ZZP-makelaar werk je geheel zelfstandig, als zelfstandig ondernemer, binnen een team van uitsluitend (vastgoed)professionals. Je bouwt en onderhoudt je eigen netwerk en maakt mede gebruik van het klantenbestand van MakelaarsHome. Hierin is MakelaarsHome bijzonder onderscheidend ten opzichte van alle andere makelaarskantoren. Bij veel makelaarskantoren zijn freelance makelaars tegenwoordig ook welkom, met dien verstande dat deze makelaars bij die kantoren uitsluitend uit hun eigen netwerk de verdiensten kunnen halen.

 

Bij MakelaarsHome ben je voor het behalen van omzet dus niet uitsluitend aangewezen op je eigen netwerk en mag je volledig meedelen met alle leads van ons kantoor, volgens een hele transparante methode.

Uiteraard is het van belang dat je volledig achter de filosofie van MakelaarsHome staat en dat je onze normen en waarden zult eerbiedigen en uitdragen.

 

Wat bieden wij je:

• Ruime ervaring in en begeleiding van ZZP makelaars;

• Modern kantoor met alle faciliteiten van nu;

• Handige noviteiten en moderne programmatuur;

• Ondersteuning;

• Professionele makelaars-marketingtools;

• Zeer gunstig en transparant verdienmodel;

• Doorgroeimogelijkheden naar een eigen MakelaarsHome kantoor.

 

Naar wie zijn wij op zoek:

• Je bent assistent- of kandidaat makelaar of register makelaar-taxateur (A-RMT, K-RMT of RMT);

• Je handelt in het belang van de klant en MakelaarsHome;

• Je bent zelfstandig en creatief;

• Je bent een echte teamspeler;

• Je beschikt over goede commerciële vaardigheden;

• Je wilt graag voor jezelf beginnen maar de kosten en lasten van een eigen kantoor houden je tot nu toe tegen.

 

Zullen wij elkaar vrijblijvend taxeren ;-)? Reageer dan via contact@makelaarshome.nl of bel met 079-8885226.

 

Wij kijken uit naar je reactie!

Meer informatie?

X

Snel berekenen wat
uw huis waard is?