Jij wilt een woning kopen?

Een Huis kopen? Een aankoopmakelaar zorgt voor optimale begeleding! Met MakelaarsHome op zoek naar een nieuw thuis!

 

Een nieuw huis kopen is hartstikke spannend. Helemaal in deze tijd!

 

Waar het (te) goed gaat met de woningmarkt. Zó goed zelfs dat het aanbod veelal de deur uitvliegt voordat het überhaupt op funda staat. Veel mensen vissen daardoor helaas achter het net.

 

Juist daarom is het nu zo belangrijk om het kopen van jouw nieuwe thuis samen met een aankoopmakelaar van MakelaarsHome te doen. Die kan precies op het juiste moment met je bieden zodat jij wél je droomwoning vindt. Jouw MakelaarsHome aankoopmakelaar gaat met je bezichtigen, voert namens jou de onderhandelingen, let op de kleine lettertjes en bepalingen in het koopcontract en zorgt ervoor dat je met het beste bod de woning koopt.

 

Daarnaast adviseert jouw aankoopmakelaar je over zaken zoals de VVE (bij appartementsrechten), de eventuele noodzaak van een bouwtechnische keuring en kent de weg naar een goede taxatie, hypotheekadviseur en/of aannemer! Jouw aankoopmakelaar bewaakt eventuele ontbindende voorwaarden, controleert de stukken van de notaris en begeleidt de inspectie en overdracht.

 

Vragen na de overdracht? Je blijft, vanzelfsprekend, welkom met al je vragen.

 

Voor de volledige aankoopbegeleiding van uw nieuwe woning betaalt u nu slechts € 2490,00 (incl. BTW). Onze hulp is altijd op basis van No cure... No pay.  

 Meer informatie?

X

Snel berekenen wat
uw huis waard is?